Verhalen uit Davellir

Meer dan alleen de Beestenmeesters

Jarenlang stond The Life Forge synoniem aan De Reizende Beestenmeesters. Hoewel veel mensen genieten van de act en de bijbehorende Beestjes, denk ik zelf dat de wereld die ik voor deze personages heb geschapen nog zo veel meer te bieden heeft.

De Verhalen van Davellir breid de wereld van de Beestenmeesters uit;
Voor het eerst sinds hun creatie hebben ze namen, Neil en Rina. Er zijn mensen in deze wereld met wie zij handelen, vrienden en vijanden, mensen die nog nooit van de Reizende Beestenmeesters gehoord hebben.
Een wereld zo groot als je verbeelding, klaar om verkend te worden.

Reis jij mee naar Davellir?

Korte Verhalen en Updates

De Blauwe Draak is een herberg waar werelden bij elkaar kunnen komen. Alles wat hier gebeurd heeft geen gevolgen voor de wereld, maar zijn heerlijk voor de ontspanning.
Neil en Rina zijn al jaren actief als Beestenmeesters door geheel Davellir. Zij reizen van dorp tot dorp op zoek naar verhalen over zeldzame beestjes en mythische wezens.
Davellir, het continent waar het allemaal mee begon.

Prenten en Kleurplaten

De wereld die gemaakt word in Project “Lovely”, met alle kleurrijke dorpelingen en hun activiteiten, lenen zich goed voor leuke prenten voor jong en oud.Hieronder vind u een overzicht van alle prenten en kleurplaten welke u kunt downloaden voor privé gebruik.