Project Lovely

Het is niet altijd een avontuur

Het leven in een wereld vol fantasie, magie en spanning is niet altijd een avontuur.
Soms is het vooral vermoeiend, vooral als het voorkomt dat je rustig je werk kan doen.

Het kleine dorpje Lovely ligt aan de grens van de Bekende wereld en het grote Onbekende; ongerepte natuur vol met bronnen van ruwe magie, hongerige roofdieren en schimmige gedaantes die uit een andere wereld lijken te komen.
Als dat maar goed gaat!

Maak kennis met de Dorpelingen, de inwoners van Lovely.
Hoe ziet hun doorsnede dag er uit? Maken zij zich zorgen over de mogelijke gevaren? Of houden zij zich vooral bezig met de dagelijkse kost?
Er is maar een manier om daar achter te komen;

Loop een dagje met hun mee!

Prenten en Kleurplaten

De wereld die gemaakt word in Project “Lovely”, met alle kleurrijke dorpelingen en hun activiteiten, lenen zich goed voor leuke prenten voor jong en oud.
Hieronder vind u een overzicht van alle prenten en kleurplaten welke u kunt downloaden voor privé gebruik.

De laatste vooruitgang

Project “Lovely” begon voornamelijk als een game concept, een wereld waar je als speler verschillende beroepen kan beoefenen en
een dagje kan meelopen met de dorpelingen in deze wereld.

Hoewel ik niet altijd de tijd heb om extensief aan dit project te werken, wil ik jullie graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen via korte videos.

Lovely | Gamedev update 02 Met deze update toon ik een blik binnen en buiten de Virtuele Realiteit, plus een paar grafische updates in Archibalt zijn werkplaats. In deze update:Elizabeth en Archibalt hebben een placeholder 3D model gekregen. De werkplaats zelf is ook ingericht en voorzien […]