Selecteer een pagina

Live Entertainment op Evenementen

Jarenlang hebben wij genoten als bezoekers van verschillende evenementen, zoals Elfia of Castlefest. Daarom besloten wij toe te voegen aan de sfeer op dit soort events. Dit is de reden waarom wij tegenwoordig als de Reizende Beestenmeesters het publiek op Nederlandse evenementen vermaken!

Zo leuk als De Reizende Beestenmeesters er bij zijn!
Altijd vrolijk en enthousiast. En wat maken ze geweldig leuke beesies.
Wie wil er nou niet zo’n schattige Moddeknor of Zandkwal?
En op Sabrina’s fluffy Pluimstaart word je meteen verliefd…
Allemaal unieke creaties met een bijzonder verhaal. Meteen adopteren die beestenbende!

Daniel en Sabrina zien er zelf net zo fantastisch uit als hun bijzondere creaties en zijn met hun bijpassende kraam echt een aanwinst voor elk (fantasy)evenement.

Inez van der Scheer

Fantasy Parade Almere

In 2018 mochten wij al vol trots meewerken op verschillende evenementen zoals Lemicon, the Mystical Fantasy Fair en de Dragonheart Kerstmarkt. 
Hier hebben wij veelal leuke reacties gekregen vanuit de organisaties en het publiek, terwijl wij kinderen van alle leeftijden vermaakte met leuke weetjes en feitjes over de verschillende beestjes uit de wereld van Davellir.

Onze act, the Reizende Beestenmeesters, nemen het publiek mee op een informatieve reis waarbij ze alles leren over Pluimstaarten, Moddeknorren en Minocra. Hoe zij leven, wat zij eten en hoe je ze het lekkerste achter de oren kunt kriebelen!
Uiteraard bieden wij de mogelijkheid tot ‘adoptie’ van de beestjes welke wij bij ons hebben, waardoor het publiek met hun eigen beestje naar huis mag gaan.

Heeft u interesse om de Reizende Beestenmeesters uit te nodigen op uw evenement? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

X