Categories:

“Hallo, welkom bij Primroots! De one-stop-shop voor avonturiers aan de top!”
Een winkelbediende is een dienstverlenend beroep in een detailhandel. Een winkelbediende koopt of ontvangt koopwaar, accepteert betaling, neemt bestellingen aan en brengt wisselgeld aan voor klanten in Primroots, de grootste winkelketen in Lovely. Ze maken planken schoon; opslag planken; reclame-displays opzetten om de verkoop te bevorderen; tag prijzen op merchandise. Er wordt van hen verwacht dat ze de vragen van klanten over locatie, prijs en gebruik van goederen beantwoorden; om betaling te accepteren, wijzigingen aan te brengen en de goederen in te pakken of in te pakken voor klanten. Ze kunnen het bedrag aan kassa’s aan het einde van de dienst verwijderen en registreren. Een winkelbediende, vooral in een kleinere winkel, kan de verkoop bijhouden, voorraadvoorraden voorbereiden of koopwaar bestellen.

Net als elke andere grote stad heeft Lovely enkele Primroots-vestigingen binnen de stadsgrenzen.
♠ Voster is een dolende jongen in een van de grotere Primroots-winkels in het stadscentrum. Hij is vaak te vinden in het magazijn, bestellingen catalogiseren of producten op voorraad in de schappen. Omdat zijn diensten vaak vroeg in de ochtend zijn, heeft hij de hele middag vrij om te genieten. Hij ziet dit als een extraatje voor zijn baan.
♠ Curtis is de toegewijde manager van een kleinere Primroots aan de rand van de stad. Hij maakt lange dagen met zijn partner om de winkel draaiende te houden, zonder het extra voordeel van andere medewerkers in zijn winkel. Hij is altijd op zoek naar extra hulp, maar het lijkt moeilijk te vinden.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *