Categories:

Bureaucraten
Bureaucraten spelen verschillende rollen in de moderne samenleving, doordat ze bestuurlijke, functionele en leidinggevende functies bekleden bij de overheid. Ze voeren de dagelijkse uitvoering uit van het vastgestelde beleid voor centrale overheidsinstanties, zoals postdiensten, onderwijs en gezondheidszorg, en verschillende regelgevende instanties.
♦ Ludovic is een werker op een lager niveau in de lokale overheid van Lovely en maakt vaak de rondes in de stad om de regels te controleren. Hij werkt nauw samen met de Guardians om ervoor te zorgen dat zijn regels worden nageleefd. Hoewel hij zweert dat hij de regels voor het grotere goed handhaaft, krijg je misschien het gevoel dat hij een soort plezier krijgt als hij de leiding heeft.

Chefkok
Stel je de lekkerste maaltijd voor die Albanus je zou kunnen beschrijven. De zoetheid van de geur, de fijne kruiden zorgvuldig uitgebalanceerd om de beste smaak naar voren te brengen. Gemaakt met ingrediënten die geschikt zijn voor een vorst, met zorg voor u bereid. Dit is waar een chef-kok naar streeft, vooral wanneer de naam van hun eigen taverne op het spel staat.
♦ Maude is een van deze chef-koks, die zich in de keuken verdiept en de krachten van vuur, kruiden en specerijen hanteert om de beste maaltijden te bereiden. Ze koopt al haar ingrediënten lokaal in, om je de beste smaak te geven die beschikbaar is in Lovely. Als je een terugkerende klant bent en haar betrapt op een goede avond, zal ze je een drankje of een hapje van het huis geven.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *