Categories:

Een wachter is een wetshandhavings- en veiligheidsformatie die in veel dorpen en steden over de hele wereld van Lovely wordt aangetroffen, meestal ondergeschikt aan de lokale gemeentelijke overheid. Deze wachtformaties, die in tijden van nood dienst doen als politie- en strijdkrachten, worden opgeroepen wanneer er een vechtpartij uitbreekt in een bar, wanneer een winkel wordt beroofd of, in het verleden, wanneer vijandige troepen bij de stadspoorten zouden verschijnen. Gelukkig is dat de afgelopen decennia niet gebeurd! Tegenwoordig fungeren ze ook als gids voor een stad en geven ze aanwijzingen naar lokale landschappen of winkels aan toeristen en bezoekers.

Er zijn twee wachters die je kunt tegenkomen in Lovely:
♣ Agnus is vrij letterlijk koppig. Hij wil zijn stad graag veilig en vrij van onrust houden. Dit betekent dat hij regelmatig huisbezoeken doet aan plaatselijke tavernes en winkels als ze te luidruchtig worden, om er zeker van te zijn dat er niets te verdachts aan de hand is. Als hij niet op de klok zit, zwerft hij vaak door het platteland in de buurt van Lovely om van het rustiger landschap te genieten.
♣ Millicent is het tegenovergestelde van Agnus. Een meer onbezorgde geest die het niet erg vindt om de luide explosies in de Alchemy-werkplaatsen, het geschreeuw in de smederijen of af en toe een klap in een van de vele tavernes. Tenminste, zolang zijn superieuren er niet zijn. Als hij een aristocraat of zijn senioren als een van de omstanders ziet, kan hij zelfs een hardere werker blijken te zijn dan de oude Agnus zelf.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *