Categories:

Vleesboeren
Hoe voed je een vleeseter in een wereld die wordt bewoond door antropomorfe dieren en insecten?
♥ Blanche is een “vleesboer”. Hij leerde het vak van zijn oom, die een expert was in dit vermaarde vak. Blijkbaar is het dierproefvrij, onschadelijk en eiwitrijk, smakelijk vlees. Een echte zegen voor Lovely, aangezien het een multicultureel centrum is waar mensen van alle rangen en standen samenkomen en die allemaal een maaltijd willen, doet de buik goed!
Hoe het werkt? Beats me! Maar het doet het, en dat is waar het om gaat. Rechtsaf? Rechtsaf!

Dokter
Heerlijk is een plek waar gebroken botten kunnen worden genezen met een eenvoudig drankje, interne verwondingen kunnen worden hersteld met een gesproken woord en ernstige verwondingen kunnen worden afgeschud met een goede nachtrust. Waar heb je dan een dokter voor nodig?
♥ Eukaryo is een arts van oudsher. Voor degenen die geen drankjes kunnen opdoen of het traumatiserend vinden om hun botten weer in elkaar te zien smelten, waarbij de pezen zich er weer overheen uitstrekken, om vervolgens door hun huid te worden bedekt, de warmte van de zon erop voelen branden alsof ze in brand staat, ze kunnen een bezoek brengen aan de goede oude dokter! Let echter niet op zijn vreemde gedrag, ik weet zeker dat het prima is. Waarschijnlijk een gril van het zien van al die traumatische verwondingen veroorzaakt door de andere beroepen in Lovely.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *