Categories:

Een havenarbeider of havenarbeider is een handarbeider aan het water die betrokken is bij het laden en lossen van schepen in de lokale haven. Het laden en lossen van schepen vereist kennis van de bediening van laadapparatuur, de juiste technieken voor het heffen en stuwen van lading en het correct omgaan met gevaarlijke stoffen. Bovendien moeten werknemers fysiek sterk zijn en in staat zijn om orders aandachtig op te volgen. Er is maar een beperkte hoeveelheid tijd dat een schip in een haven kan zijn, dus ze moeten hun werk snel gedaan krijgen.

Twee van de havenarbeiders die je in Lovely kunt vinden:
♣ Ryley is de plaatselijke Havenmeester. Laat je niet voor de gek houden door haar suf gedrag; Ze laat haar arbeiders je in de haven gooien als je haar op de zenuwen werkt. Als opzichter is ze de hoofd honcho in de haven, blaft ze bevelen, controleert ze vracht en ondertekent ze papieren om alles volgens schema te houden.
♣ Osbert is een van Ryley’s zware lifters. Vaak belast met het verplaatsen van kratten, dozen of vaten vol verse goederen voor Lovely off deck naar de opslagfaciliteiten in de haven zelf. Het is hard werken en hij vindt het geweldig. Hij praat je oren eraf als je er tenminste naar vraagt.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *