Categories:

Betoveringen zijn charmes of spreuken. Dit heeft geleid tot de termen “enchanter” voor degenen die betoveringen creëren. Een bezwering, een spreuk, een charme, een betovering of een betovering, is een magische formule die bedoeld is om een ​​magisch effect op een persoon of objecten teweeg te brengen. De formule wordt meestal gesproken, gezongen of gezongen. Een bezwering kan ook worden uitgevoerd tijdens ceremoniële rituelen of gebeden. Net als bij Alchemy, vereisen betoveringen dat componenten worden geconstrueerd. Hoe krachtiger de betovering, hoe sterker of exotischer de ingrediënten moeten zijn.

Er zijn twee residentiële Enchanters in Lovely, die een gezonde rivaliteit tussen hen hebben;
♥ Elizabeth is de medewerker van Archibalt, gespecialiseerd in elementaire manipulatie. Ze kan items doordrenken met de kenmerken van vuur, water, aarde of lucht; voor een prijs. Ga echter niet aan haar slechte kant staan, anders kom je van dichtbij een razende vuurbal tegen.
♥ Marjorie is gespecialiseerd in betoverende items voor geluk, het vergroten van de standvastigheid of het afweren van specifieke wezens. Ze helpt haar klanten graag met vriendelijk advies of geeft gratis een extra touch aan haar betovering. Naar haar oprechte mening is Elemental Manipulation een lagere vorm van Enchanting die meer verwant is aan Brute Force dan de magie zou moeten zijn.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *