Categories:

Een boer is een persoon die zich bezighoudt met landbouw en levende organismen grootbrengt voor voedsel of grondstoffen. De term is meestal van toepassing op mensen die een combinatie maken van akkerbouwgewassen, boomgaarden of wijngaarden. Een boer kan eigenaar zijn van de landbouwgrond of kan als arbeider werken op land dat eigendom is van anderen, maar in Lovely is een boer meestal een eigenaar van een boerderij, terwijl werknemers van de boerderij bekend staan ​​als landarbeiders of landarbeiders. In het niet zo verre verleden was een boer echter een persoon die de groei van (een plant, gewas, enz.) Bevordert of verbetert door arbeid en aandacht, land of gewassen of het fokken van dieren.

Deze twee boeren hebben heel verschillende specialisaties:
♥ Ava is een van de vele lokale boeren in Lovely die een bijdrage levert aan de wekelijkse boerenmarkten. Ze kweekt allerlei soorten groenten en kruist ze om ze groter te maken zonder de smaak te verliezen. ‘Het is moeilijker dan het lijkt!’ Ze legt uit: ‘Ze worden óf te waterig óf te laat. Voor deze mooie groenten moet je een goede balans vinden! ‘
♥ Plotta geeft de voorkeur aan een mooie foto boven een lekkere traktatie. Ze groeit en houdt van bloemen in alle soorten en maten, waarbij ze geen onderscheid maakt tussen een eenvoudig madeliefje of een mooie roos. Trap gewoon niet op het onkruid. Je weet nooit echt of het deel uitmaakte van haar boerderij, totdat ze in tranen uitbarst.

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *