Categories:

Alchemisten probeerden bepaalde materialen te zuiveren, rijpen en perfectioneren. Gemeenschappelijke doelen zijn de transmutatie van onedele metalen in edelmetalen; het creëren van verschillende magische elixers en het creëren van wonderen die elke ziekte kunnen genezen.
Men dacht dat de perfectie van het sterfelijke lichaam en de ziel het gevolg was van of het gevolg was van het alchemistische magnum opus en, in de mysterietraditie van Avian en Miacan, het bereiken van ultieme kennis.

Momenteel zijn er twee ‘Alchemists’ in Lovely.
♦ Archibalt is de lokale toverdrankdeskundige. Zijn brouwsels bevinden zich een beetje aan de explosieve kant van het spectrum, maar dat heeft zijn klanten niet ontmoedigd om door zijn koopwaar te bladeren.
Zijn werkplaats heeft altijd een bord ‘Hulp gezocht’ bij het raam, maar maak daarvan wat je wilt.
♦ Helewis houdt haar drankjes het liefst licht verteerbaar. Ze is trots op de smaak en het aroma van haar brouwsels, maar sommige vereisen een verworven smaak.
Omdat ze geen eigen winkel heeft, verkoopt ze haar drankjes aan lokale en reizende kooplieden, wat voor iedereen lijkt te werken.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *